Търсенето на микро-чипове в заводите в Тайван е скочило 3 пъти, от началото на пандемията… Някой купува много…

Търсенето на микро-чипове се е увеличило 3 пъти от началото на пандемията, което е довело до поскъпване средно с 47%. Това сочат данни на ИТ аналитичната агенция “Технололъджи трендс – Ийст”.
Въпреки срива на общата икономическа активност, и спада на поръчките от глобалните производители, от “някъде” има все по-увеличаващо се търсене. То поглъща цялата продукция, и дори налага нови инвестиции в производствени мощности.

Тъй като обаче подобни поръчки от основните потребители трябва да се декларират пред акционерите им, то очевидно не са те.

“Най-вероятно става дума за голям брой малки сделки от неизвестни компании. Но подобно нещо не е виждано до сега – едновременно стотици фирми да решат да купуват микро-чипове. И то когато всичко е в спад. Прилича ми много на това някой “едър играч”, да е организирал подставени фирми, през които да купува тайно…”, коментира шефът на агенцията Кум Си Чу.

Новината налива вода в мелницата на теориите, че Бил Гейтс иска да използва ваксинацията срещу корона-вируса, за да вкара чипове в телата на милиони хора. Версиите за тези устройства са разнообразни – от пълен контрол, и въздействие на съзнанието, до просто следене и подслушване.

Микро-чипове с успех масово се ползват за следене на диви животни, и изследване на навиците им. А милиардерът Елън Мъск доброволно си е имплантирал чип – с експериментална цел. Той твърди, че бъдещето е на полу-хора-киборги с многобройни схеми и импланти в телата им. Във фантастичната сага “Стар Трек”, расата “Борг” се състои от най-разнородни видове – всички “асимилирани” в общо съзнание, чрез чипове и устройства поставени вътре в тях.

В България чипирането е в ход вече за колите. С “екологичен” мотив ще бъдат поставени схеми във всеки автомобил, уж за да се спират в дни на замърсяване. Реално ще могат да следят къде и кога се намираме във всеки един момент – вкл. ако сте на съвсем чист въздух в планината.

Big Brother is coming…

GreatMind.eu