Windows-ът в чип на Гейтс “заби”… Ваксинираният си върна свободата…

Интересен случай съобщиха Интернет медии от САЩ. За човек, който е бил “чипиран” без да знае, но е извадил късмет и се е отървал.

Джон Смит от щата Алабама е на 63 години, и не вярва в “конспиративни теории”. Считал, че е в рисковата група, и се ваксинирал няколко дни, след като Джо Байдън стана Президент, и инжектирането се увеличи като скорост няколко пъти.

На 1 февруари обаче се случило нещо интересно. Смит си работел по колата, а по радиото вървяла реч на Байдън. Не му била интересна, но я слушал, в очакване да дойде музиката после. В един момент, речта спряла, пред очите му притъмняло, после примигнали някакви изображения като компютърен екран, а накрая му се привидяло изцяло синьо поле, пълно с неясни букви и цифри. Това продължило секунда-две, след което изчезнало, и си възстановил погледа.

В този момент разбрал, че никакво радио около него няма пуснато, защото акумулаторът на колата е откачен от часове. И се зачудил какво става?

Решил, че е прекалил с компютрите и социалните мрежи, и получава халюцинации. И отишъл при съседа си – Ейб Линкълн – негов добър приятел, но и заклет фен на конспирациите, заговорите, информационните войни, и винаги гласуващ за Доналд Тръмп. Извън това обаче, Ейб бил много добър компютърен спец.

Разказал му какво става, а онзи отвори компютъра и му показал няколко изображения на “син екран” – десетилетна вече легенда на “забил Windows”. Джон потвърдил, че точно това му се е привидяло.

Тогава Ейб извадил един от многобройните си апарати, с които се снабдил, а някои от тях – сам конструирал, за борба с всякакви проследяващи устройства, камери, чипове и пр. Започнал с него да сканира тялото на Джон, и на дясната му ръка засякъл нещо. Там още личало лекото подуване от ваксинацията. Лекарите му казали, че е нормално да има подуване, и то да стои дори месеци, но не е опасно. Човекът не усещал никаква болка, нито някакви проблеми.

Но скенерът ясно показал метален обект с електрически свойства. Със съгласието на Джон, и с малък скалпел (какъвто също се оказа, че Ейб предвидливо имал), двамата отворили подутото. От там бил изваден малък чип, който очевидно се е озовал под кожата, заедно с ваксината. А подуването е било именно заради него.

И двамата били изумени, но първото, което направили било не да изследват чипа, а да отведат Джон до личния му лекар. Ейб бил наясно, че подобен разрез, макар и повърхностен, може да доведе до инфекция. Затова откарал приятеля си до доктора, комуто обяснили, че се е порязал, докато си поправял колата. Докторът дезинфекцирал мястото, бил тетанус, и още няколко инжекции за “всеки случай”, и го пуснал.

В гаража на Ейб двамата внимателно разгледали чипа, после ИТ спецът скалъпил набързо интерфейс, с който да го вържат към компютъра. На него всичко станало ясно.

Чипът бил с олекотена версия на операционната система Windows. Тя понякога “забива”, което именно е станало и в случая. “Синият екран” се е появил пред очите на човека, защото такава е функцията на чипа – да му изпраща в съзнанието сигнали все едно, че чува или вижда нещо. Така е видял и срива на системата. Преди това обаче, очевидно тя му е излъчвала основно речи на Байдън и пропагандни материали на либерална тематика, както и внушения колко е опасен корона-вирусът, и колко добре са направи ваксиниралите се.

“Това е лек чип – само за промиване на мозъци. Облъчват те с послания. Не могат да ти кажат какво да правиш, но те обработват…”, обяснил Ейб на изумения Джон.

“Ще ги съдя! Това няма да им се размине”, отвърнал онзи.

“Ще съдиш кого? Съдиите също са ваксинирани. Цялото правителство е. По-добре си трай…”, рекъл Ейб.

С голямо неудоволствие, човекът трябвало да се съгласи:

“Ти правилно ми говореше…”

Все пак обаче, решили да съобщят информацията на някое от останалите все още относително свободни Интернет издания, с уговорката да не съобщават истинските им имена. То я пуснало, и след това тя била копирана от десетки други сайтове.

От Фондацията на Бил Гейтс категорично отказват коментар, и заявяват, че първо – Windows отдавна не “забива”, и второ – чиповете във ваксините са глупост и измислица, с каквито те отказват да се занимават…

 

GreatMind.eu